Nog een half nachtje! - Reisverslag uit Uithoorn, Nederland van Hadewych Vries - WaarBenJij.nu Nog een half nachtje! - Reisverslag uit Uithoorn, Nederland van Hadewych Vries - WaarBenJij.nu

Nog een half nachtje!

Door: Hadewych

Blijf op de hoogte en volg Hadewych

19 November 2009 | Nederland, Uithoorn

Een heel lange reis wordt het niet dus ook niet veel verhaaltjes. Daarom nog maar een van tevoren!

We hebben afgelopen dagen angstvallig de sneeuwhoogte in Leysin in de gaten gehouden en het is eigenlijk heel makkelijk te beschrijven: dikke niks. De pistes gaan nog niet open en het is gewoon veel te warm!

Ja en wat dan... Het afblazen? Of er gaan wandelen met onze mooie bergschoenen? Of dan toch uitwijken naar een andere plek zoals Zermatt, Verbier of Les Diablerets?

Het wordt het laatste, want skien zullen we! En dus hebben we even gezocht naar een hostel of hotel in een van die gebieden maar dat is gewoon een hele tweedehands wasmachine bovenop de prijs die we nu zouden betalen! En dat is jammer, want die wasmachine heb ik hard nodig... (als jij nou denkt 'heee ik heb er nog een!' laat het even weten!)

Dus gaan we gewoon bij Lucy slapen in Leysin. We kunnen dan met de auto gewoon naar Les Diablerets gaan en daar lekker skien en dan 's avonds weer terug! Bij Lucy krijgen we namelijk ook nog gratis ontbijt en alles bij elkaar scheelt dat dus een hoop centjes.

Maar het plan voor morgenochtend: we pakken vanavond nog alles in (zijn al begonnen) en dan staan we om kwart voor zes op. Broodjes enzo zijn ingepakt dus om zes uur zitten we in de auto (en denk nou niet dat we dat niet kunnen want het gaat lukken ook!) onderweg naar Aalst waar ik bij papa even mijn nieuwe steunzolen ga halen en tegelijkertijd even een matras afgooi die dan mooi naast hem kan slapen. Dat is dus ongeveer om half acht. Na even met donja geknuffeld te hebben gaan we dan weer op pad en zo'n negen uur later (inclusief pauze bij een duitse mcDonalds) zullen we dan in Leysin gearriveerd zijn! En vanuit het Hostel komt dan nog wel weer een berichtje. Met foto's vanuit de auto.

En dan zaterdag en zondag.... Lekker skien!!!