Achteraf
Door: Hadewych
Blijf op de hoogte en volg Hadewych
04 Oktober 2009 | Nederland, Utrecht
Nu denk ik nog regelmatig terug aan mijn supertijd aan de andere kant van de wereld. De achtergrond van mijn computer is een foto van de Chinese muur en de Peking Eend in het restaurant in Hoog Catharijne laat me bijna weer geloven terug te zijn...
En die herinneringen zijn allemaal erg tof! Nu kwam Laura gisteravond met de website van Jessie, de vrouw in China die alles had georganiseerd (onder andere dus dat wij naar Zhengzhou zouden gaan). Op die website staat niet alleen een kort verslagje van ons maar ook een hele lieve bedankbrief van Guo:
(wiens haar zou dat zijn links op de foto?)
en nog leuker; allemaal filmpjes!
Het begint met de openingsceremony:
dan hebben ook zij het filmpje van ons op tv: http://www.xubo.org/zhengzhou-summer-english-camp.html#tv-show
Maar het allerleukste filmpje is dit, waarin je een leuke compilatie ziet van onze lessen. Het geeft een supergoede indruk van de sfeer en hoe het ging in onze lessen!
sla dit filmpje dus niet over! het is echt leuk!!
Wat verder nog supertof is en absoluut op nummer 2 staat, is het langverwachte filmpje van de Sneeuwwitje voorstelling!!
Hier zie je mijn kanjers het door mij ontworpen Sneeuwwitje uitvoeren. Ze doen het geweldig (behalve dat Sneeuwwitje vergat haar mooie jurk aan te doen)
Ik ben zo trots op ze!
Tot slot was er nog meer op die closing ceremony en ook dat hebben de chinese paparazzi vastgelegd! De toespraken van de kinderen, de drill op chinese wijze (kinderen in een rijtje) die we met onze jongste klas die we nog geen twee weken hadden lesgegeven deden, 'Simon says' dat we deden om voor te doen en ook het liedje van High School Musical (de film die we heeeeel vaak hebben gezien- in alle klassen!) dat we met twee van onze leerlingen zongen.
alles bij elkaar staat het hier:
En als ik dat zo zie... Ik mis het wel hoor. Hopelijk kan ik nog een keer terug!
04 Oktober 2009 - 14:55
Maarten:
Wat ontzettend leuk dat Guo dat gedaan heeft. Erg tof om alles nog eens in een notedop terug te zien!