Bel mij! - Reisverslag uit Shanghai, China van Hadewych Vries - WaarBenJij.nu Bel mij! - Reisverslag uit Shanghai, China van Hadewych Vries - WaarBenJij.nu

Bel mij!

Door: Hadewych

Blijf op de hoogte en volg Hadewych

01 Juni 2009 | China, Shanghai

Nou ben ik natuurlijk heel ver weg, maar het zal je verbazen hoe dicht bij ik over de telefoon ben! En hoe goedkoop dat kan zijn! Er zijn verschillende opties, die ik hier even allemaal ga uitleggen, zodat je mij kan bellen als je dat graag wil. Liever ook geen smsjes want ik heb geen idee of het geld kost om die te ontvangen.... Beter een mailtje of eventjes bellen dus.

Optie 1: Skype. Download Skype op www.skype.com en installeer het op je computer. Maak een account aan en voeg dan hadewychdevries als contact toe. Je kunt me dan gratis bellen als ik achter mijn computer zit, wat deze week vaak zal zijn maar voor de komende tijd weet ik het niet.

Optie 2: Mijn vaste Nederlandse nummer. Ook op mijn computer heb ik een Nederlands telefoonnummer wat je dus met je telefoon kunt bellen. Ik moet dan wederom wel online zijn anders wordt het niks. Dat nummer is 085-7851001 en met een hoop geluk neem ik dan op!

Optie 3 (aanbevolen, favoriet, de beste en de goeiste):
-kijk op de klok hoe laat het is
-tel er zes uur bij op om te kijken of het een goede tijd is om mij te bellen. Zo ja:
-pak je telefoon
-toets 0900-0580 in (2 cent per minuut!!)
-luister naar het berichtje
-mocht de tijd daar zijn, toets dan mijn mobiele chinese telefoonnummer:

008613761049162

-sluit af met hekje en wacht tot je mijn stem hoort.

Ik hoop gauw telefoontjes te ontvangen! Die laatste optie is dus de beste omdat ik daarvoor niet achter mijn computer hoef te zitten. Het kan natuurlijk ook zijn dat ik niet opneem omdat ik slaap of lesgeef ofzo, maar daarmee maak je wel de meeste kans!

• 02 Juni 2009 - 04:21

Hadewych:

ik heb Telfort!

• 02 Juni 2009 - 05:56

Remco:

Maarten, het klopt dat je gratis SMS kan ontvangen met Vodapwnd, maar dan moet je de Passport-optie wel aan hebben staan. Veel mensen weten dit dus niet, en hebben het dus niet aan staan. Maar dit terzijde.

Bellen en SMS-sen zal Hadewych een hoop poen kosten. Degene die een SMS-je stuurt of belt betaalt tot de grens, Hadewych de rest.

Succes verder Hadewych! Mij zal je niet zo snel horen via de telefoon (slechthorend, remember ;)), maar ik lees ál je blogs!